SSPL

Stichting Sportpromotie Leiderdorp

 
 

Welkom op de site van de Stichting Sportpromotie Leiderdorp. Wij hopen hiermee onze activiteiten onder uw aandacht te kunnen brengen, zodat u een goed inzicht kunt krijgen van onze inzet voor de Leiderdorpse sport.


Sinds ons bestaan hebben wij een onmisbare plek weten te verwerven in het Leiderdorpse sportcircuit. Zo zijn de Sportverkiezing Van Het Jaar, de Zilveren Promo en de Sportcafé's tot over de dorpsgrenzen zeer gewaardeerd en bekend. Dit komt ook tot uiting in de waardering van de gemeente Leiderdorp en onze sponsoren die verderop een plaatsje op onze site hebben gekregen.

OVER SSPL

DE OUDE DOOS

SPORTCAFE

AGENDA

NIEUWSBRIEF

LANGS DE LIJN

Heeft u interessant nieuws te melden van uw vereniging of activiteiten, meld het ons.

Let u vooral ook op de agenda van onze beroemde sportcafé's en activiteiten.

De sportcafés van de SSPL zijn inmiddels niet alleen een lokaal begrip maar ook ver daarbuiten. Lees meer

We hebben wat oude foto's uit de begin- periode van de SSPL gekregen. Klik hier voor nostalgie. Heeft u nog oude foto's Stuur ze ons!

De Nieuwsbrief van de SSPL verschijnt met zekere regelmaat.

Lees meer.

SPORTMAN 2017

SPORTVROUW 2013

Jeroen Kampschreur

Rozanne Voorvelt

Wietse Koster

ZILVEREN PROMO 2017

Volgende

Sport Gala

nog

Nieuwe foto’s in het fotoboek. Zie ook onze columns en Nieuwsartikelen.

Copyright © 2006-2017 by Stichting Sport Promotie Leiderdorp - All Rights reserved - Designed by TdV

Aanmelding e-mail nieuwsbrief

Wilt u ook een e-mail krijgen van nieuwe wijzigingen aan de website, gewijzigde agenda, de nieuwsbrief e.d. Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief door het sturen

van een e-mail

SPORTVROUW 2017

Wietse Koster winnaar Zilveren Promo 2017


Een sportcafé wordt des te meer interessant als ook de Zilveren Promo wordt uitgereikt. Tot het laatste moment bleef het een raadsel dat Wietse Koster de man zou worden die deze eretitel ten deel zou vallen. En dat terwijl de familie al heimelijk was gearriveerd en zij zich verdekt hadden verstopt in het gemeentehuis. De verbazing was natuurlijk enorm toen Wietse ten tonele was verschenen. Naast zijn penningmeesterschap van de Basketballvereniging Leiderdorp blinkt Wietse ook uit in zijn nevenactiviteiten waardoor hij de titel Bezige Bij meekreeg tijdens zijn huldiging. Naast deze huldiging vonden ook de gebruikelijke formaliteiten plaats zoals de visie van de SSPL en hun roep om nieuwe bestuurdleden, zodat de stichting ook kan verjongen. Speaker Jan Vos wisselde ook met wethouder Olaf MacDaniel van gedachten over de toekomst van de sport en de heikele punten in de Sportnota. Om de gezelligheid compleet te maken werd de, inmiddels beroemde, verloting gehouden onder de Vrienden van de SSPL. Onder het genot van de versnaperingen werd er nog lang met elkaar gediscusieerd en na afloop verdween iedereen weer in de ijzige kou. zie het fotoboek voor de reportage

Wietse Koster winnaar Zilveren Promo 2017 temidden van zijn familie. Links achter de heer Schraver (Praxis) en rechts Jan Vos (SSPL)


Midzomerloop 2018


Ook in 2018 verleende de SSPL weer medewerking aan de inmiddels fameuze Midzomerloop. Dit jaar steeg het aantal inschrijvingen aanzienlijk in vergelijking met voorgaande jaren. De gezelligheid was er niet minder om en bofte men met het fantastische weer. Ook de loopomstandigheden waren voortreffelijk en de organisatie liep op rolletjes. Alles vond plaats in en om het gloednieuwe RCL-complex waar tevens een BBQ voor de deelnemers was georganiseerd. Voor de overige heerlijkheden en drank functioneerde de kantine van RCL als prima aanvulling en konden de wachtenden zelfs de wereldkampioenschappen voetbal op 2 schermen volgen.


zie het fotoboek voor de reportage

bron LW 10-10-2018