SSPL
Stichting Sportpromotie Leiderdorphome.html
 

De Zilveren Promo is de prijs door de Stichting Sportpromotie Leiderdorp (SSPL)voor een inwoner van Leiderdorp die zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport.


De prijs werd op 12 december 2011 tijdens het sportcafé uitgereikt in de Doeshaven te Leiderdorp door Praxis directeur Gosse Beitsma en SSPL-bestuurslid Bettina van Klaveren.


ZILVEREN PROMO 2011


De Zilveren Promo van dit jaar is een bijzonder persoon en zijn sportieve activiteiten laten zich niet vangen in dichterlijke kunst: Hij was in de vorige eeuw al met sport begaan en is nu, in 2011 nog steeds zeer nauw betrokken.  Hij weet van wanten, van de hoed en van de rand.

Zilveren Promo 2011

Winnaar Gert Hogervorst

De winnaar van de Zilveren Promo heeft zich op buitengewoon

verdienstelijk gemaakt voor de sport in Leiderdorp


De Zilveren Promo leeft in Leiderdorp, afgelopen week zijn wij door verschillende personen aangesproken met de opmerking: uitreiking ZP altijd leuk en vooral spannend, wie krijgt hem deze keer…

De Zilveren Promo wordt dit jaar voor de 11e keer uitgereikt, 10x eerder uitgereikt, 9x man/1x vrouw

Het motto: Geen woorden maar daden spreekt de winnaar van de Zilveren Promo 2011 zeer aan, enerzijds omdat de winnaar verstand van voetbal heeft (Feyenoord) anderzijds is de winnaar nooit te belabberd om zelf de handen uit de mouwen te steken.

De winnaar van de Zilveren Promo is op verschillende gebieden zeer actief of actief geweest

Bestuurlijk, zowel politiek als sportief, of als supporter bij de plaatselijke Rood/Wit, van wedstrijden van heren 1 tot de junioren of bij schaatswedstrijden en dan bij voorkeur in den vreemde.

Op ludieke wijze weet deze winnaar de aandacht voor onderwerpen te krijgen waar hij de aandacht voor vraagt, hij gaat er zelfs voor op de fiets zitten.

De vereniging waar de winnaar van de Zilveren Promo aan verbonden was/is levert voor de 2e keer de winnaar.

De winnaar van de Zilveren Promo heeft zich gedurende 7 jaar volledig gericht op de lang gekoesterde wens van die vereniging.

In het Gemeentehuis was hij kind aan huis, hij wist letterlijk en figuurlijk de weg, het bezoeken van ambtenaren, aannemer, nieuwe buren, bouwbegeleiding en zelfs het kijken bij gelijksoortige locaties in den landen, niets was de winnaar van de Zilveren Promo teveel, immers alles voor de VERENIGING, hij gaf niet op.

Zijn zeer lange adem of beter zijn doorzettingsvermogen en het motiveren van zijn medebestuurders heeft er toe geleid dat de vereniging een prachtig clubhuis en bovendien een mulitfunctionele baan heeft.

Overigens nam de winnaar van de Zilveren Promo geen genoegen met half werk, een baan van 200 meter….nee het moest een 400 meter baan zijn.

Tot slot, de winnaar van de Zilveren Promo vond hij dat het NK skeerleren op ‘zijn’ baan moest plaatsvinden. De vereniging was er helemaal nog niet klaar voor, maar de winnaar van de Zilveren Promo zei: Nu of nooit!

Zonder clubhuis maar wel met mooie baan. De atleten, supporters en sponsoren moesten ervaren dat het NK op de mooiste baan van Nederland zou plaatsvinden hetgeen in 2009 geschiedde om precies te zijn.

Dames en heren, de winnaar is aan twee kenmerken van verre te herkennen: pet en sigaar.

Ere voorzitter van Schaats-en SkeelerVereniging Leiderdorp, houder van Ere Penning van Leiderdorp is dit jaar de winnaar van de ZilverenPromo, dames en heren: Gert Hogervorst!

Sinds mei dit jaar is Gert geen voorzitter meer van de Schaats- en SkeelerVereniging Leiderdorp maar hij laat een zeer gezonde vereniging achter met een prachtige accommodatie en groot ledenbestand.

Gelukkig is Gert bereid gevonden voorzitter te worden van de Stichting Schaats- en Skeelercentrum Leiderdorp zodat hij betrokken blijft bij ‘het reilen en zeilen’ van de Schaats- en SkeelerVereniging Leiderdorp in het Weteringpark.Met name om zijn totale inzet voor de Leiderdorpse gemeenschap benoemt Het Bestuur van de SSPL,


Gert Hogervorst


tot Zilveren Promo 2011


Leiderdorp, 12 december 2011.


Namens het bestuur van de S.S.P.L.