SSPL
Stichting Sportpromotie Leiderdorphome.html
 

De Zilveren Promo is de prijs door de Stichting Sportpromotie Leiderdorp (SSPL)voor een inwoner van Leiderdorp die zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport.


De prijs werd op 8 december 2014 tijdens het sportcafé uitgereikt in de Doeshaven te Leiderdorp door Praxis bedrijfsleider Marco Straver en SSPL-voorzitter Ronald Schenk.


ZILVEREN PROMO 2014


De Zilveren Promo van dit jaar is een bijzonder persoon en zijn sportieve activiteiten laten zich niet vangen in dichterlijke kunst: Hij was in de vorige eeuw al met sport begaan en is nu, in 2014 nog steeds zeer nauw betrokken.  Hij weet van wanten, van de hoed en van de rand.

Zilveren Promo 2014

Winnaar Bep de Lange

De winnaar van de Zilveren Promo heeft zich op buitengewoon

verdienstelijk gemaakt voor de sport in Leiderdorp


•  De Zilveren Promo leeft in Leiderdorp, afgelopen week zijn wij door verschillende personen aangesproken met de opmerking: uitreiking ZP altijd leuk en vooral spannend, wie krijgt hem deze keer.

•  De Zilveren Promo werd dit jaar voor de 14e keer uitgereikt, 12x eerder uitgereikt, 12x man/1x vrouw

  1.   Het motto: Geen woorden maar daden spreekt de winnaar van de Zilveren Promo 2014 zeer aan, de winnaar is nooit te belabberd om zelf de handen uit de mouwen te steken.

  2.   De winnaar is alom geliefd door zijn hulpvaardigheid en inzet. Heel Leiderdorp kent Bep de Lange.


Uit de toespraak

Waar zou ik nu eens beginnen.(eventueel boekje open doen).. Er is geen begin, bij onze voordracht voor deze zilveren promo is er geen beginnen aan. Laten we beginnen het is een man, ja, ja, alweer, een geboren en getogen Leiderdorper die met een groot sporthart veel, heel veel voor de sport in Leiderdorp en wijde omgeving heeft gedaan. Waar we dan aan moeten denken: dat komt zowel. Een tipje wil ik hierbij wel oplichten dat is de IJssport. Kennen we deze man? Ik denk het wel want een groot deel van de hier aanwezigen heeft wel eens met hem te maken gehad. Goed, ik zal de spanning niet verder opvoeren. Voetbal, wielrennen, schaatsen, biljarten en dan ben ik er nog wel wat vergeten. Overal waar hij zich liet zien had hij een aandeel in deze. Vooral op het gebied van sponsoring. Zijn warme en persoonlijke benadering was voor velen geen reden om nee te zeggen. Dat hebben wij als sportpromotie ook wel gemerkt. Daar was hij de onmisbare schakel voor onze aktiviteiten. Begint er al een lichtje te branden?

Het heeft wat jaren geduurd voordat hij in aanmerking kon komen voor de Zilveren Promo maar zijn uitreden bij de sportpromotie heeft dan ook dit jaar bij ons geen enkele twijfel doen ontstaan: de winnaar van de Zilveren Promo 2014 is geworden: Bep de Lange, let op het is Bep en geen Bert.


      Nu dus ontvangt hij de Zilveren Promo 2014Met name om zijn totale inzet voor de Leiderdorpse gemeenschap huldigt Het Bestuur van de SSPL,


Bep de Lange


met de Zilveren Promo 2014Leiderdorp, 8 december 2014.


Namens het bestuur van de S.S.P.L.